solier-gourmet
2018. június 18., hétfő

Blaha Lujza torta

›
•    mandulás linzer tészta (sablée)•    málna lekvár •    málnás-fehércsokoládé mousse •    pirított mandula •    málna zselé mandulás linz...
2018. március 29., csütörtök

Céklás-feketeribizlis étcsokoládé mousse (tányérdesszert)

›
mandulás jaconde:                 tojásfehérje                             100 g cukor                                       ...
2018. február 7., szerda

Csodabogyó desszert - pohárkrém

›
cookies (csokis keksz):            gluténmentes liszt                   250 g mandula liszt                           250 g ...
2018. január 15., hétfő

Kelkáposzta krémleves füstölt fürjtojásos fasírttal

›
leves kelkáposzta 50 dkg vöröshagyma 5 dkg vaj 4 dkg fokhagyma 1 gerezd zöldség alaplé 90 dkg só, fehérbors A kelkáposzta küls...

Gravlax- marinált lazac filé

›
1 lazac filé 0,5 dl vodka 8 evőkanál cukor 7 evőkanál só 1 filter earl grey tea 1 citrom héja kapor A lazac filéből kihúzgáljuk a szálkáka...

Spenótos nudli, körtével

›
Főtt burgonya 500 g Bl 55 liszt 150 g petrezselyem 5 g só A burgonyát héjában , sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük, majd ha la...

Narancsos-karamellás flan

›
narancsos karamell: cukor 12 dkg víz 5 dkg 1 narancs héja és leve krémalap tej 5 dkg tejszín 20 dkg cukor 5 dkg tojás 2 db tojás...

.Paleo Brownie és Bounty

›
Brownie 100 g kókuszreszelék 50 g mandulaliszt vagy szezámmagliszt 3 db tojás 90 g méz vagy eritrit-xilitol keverék 60 g cukormentes étcs...
2017. december 15., péntek

Stollen - Ünnepi kalács

›
Hozzávalók 4 stollenhez     A kalácstésztához     150 g mazsola     3 ml rum - barna     500 g búzaliszt (BL55)     10 g vaníliás cukor -...

Muskotályos-mézes desszert, vörösboros-szőlő raguval és mézzselével

›
Mézes tészta liszt 50 dkg porcukor 20 dkg méz 13 dkg tej 13 dkg tojássárgája 6 dkg (3db) szódabika 1,5 dkg fahéj 0,5  dkg egy citrom héja...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magunkról

  • Solier
  • Solier
Üzemeltető: Blogger.