2009. augusztus 8., szombat

Szétszedem, összerakom....

Az első ilyen fogás egy éve született amikor vacsorára tálaltam főnökömnek egy kérdés kíséretében.Melyik étel újragondolása ez? A válasz gyorsan érkezett: gödöllői csirkecomb.

Gödöllőn nem szerepelt étlapon eddig ez az étel, a miénkre felkerült. A vendégek mint ismerős nevű ételt gyakran választották, de azért a felszolgálók felhívták figyelmüket, hogy kicsit másra számítsanak mint a megszokott töltött csirkecomb. A visszajelzések szerint nem csalódtak, érdekes alternatívának találták e fogást.




Az első verziónál, a csirkecomb és a máj
konfitálva volt, a töltelékből készült
"zsemle tortácskával", grillezett vargányával
és zöldborsó pürével tálalva.









A mostani változat
/Gödöllői csirkecomb 2.0/
erdeigombás zsemlés töltelékbe bújtatott
konfitált alsócombokkal készül,
tejszínes krémes májas mártással
és zöldborsó chipssel.
















(Fodor Sándor)
http://malacfulszoveg.blogspot.com/