2010. február 22., hétfő

Megszületett!




Úgy látszik hozzászokott a szervezetem a verseny előtti időszakban a 4 órás alvásokhoz. Elaludni is nehezen tudtam, pedig iszonyú fáradt voltam, de annyi inger ért a döntőben, hogy fokozott agyi tevékenység következtében ezen az álmatlan éjszakámon megszületett a gödöllői csirkecomb 3.0-ás verziója.



A versenymenü húsételének csirkecomb részét (a háromszög alakú terrint) vékonyra nyújtott zsemlés töltelékbe burkolnám (két folpack között kinyújtva), a köret zöldborsó püré lenne, a máj pedig pürésítve kerülne a terrin közepébe. A gombából a zöldborsó chips mintájára ropogós készülne (vargánya chips?).



Már csak meg kell valósítani! A tesztelés eredményéről beszámolok!



04:30, na vissza aludni!!


Fodor Sándor