2010. február 22., hétfő

Megszületett!




Úgy látszik hozzászokott a szervezetem a verseny előtti időszakban a 4 órás alvásokhoz. Elaludni is nehezen tudtam, pedig iszonyú fáradt voltam, de annyi inger ért a döntőben, hogy fokozott agyi tevékenység következtében ezen az álmatlan éjszakámon megszületett a gödöllői csirkecomb 3.0-ás verziója.



A versenymenü húsételének csirkecomb részét (a háromszög alakú terrint) vékonyra nyújtott zsemlés töltelékbe burkolnám (két folpack között kinyújtva), a köret zöldborsó püré lenne, a máj pedig pürésítve kerülne a terrin közepébe. A gombából a zöldborsó chips mintájára ropogós készülne (vargánya chips?).



Már csak meg kell valósítani! A tesztelés eredményéről beszámolok!



04:30, na vissza aludni!!


Fodor Sándor

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok az eredményhez! Szurkoltunk neked!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sándor!
    Szívből gratulálunk a helyezésedhez! További sikereket Neked és a Heimann borvacsorán kóstolt remekekhez hasonlóakat magunknak!
    Hajrá Solier!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az eredményhez!
    Nagy élmény volt a helyszínen szurkolni :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Polimer,és Nektek is sok sikert a mindennapi "versenyhez"!
    Kedves Ízbolygó! Köszönöm! Ma volt a Heimann borvacsora második "felvonása" most volt idő fotózni is hamarosan a blogra is felkerül!
    Kedves Erzsébet, köszönöm a gratulációt, jó tudni,hogy vannak szurkolóim :).
    Nagy élmény volt nekem is ez a verseny, csak kicsit stresszes.

    VálaszTörlés
  5. gratulálok !

    nagyon izgalmas egy verseny volt!
    (a tálalás után egy harmadik helyet gondoltam, érdekel majd a részletes kritika, meg a pontszámok)

    ismerős ez az éjjeli hirtelen (f)elszabaduló agytevékenység..nem rossz dolog, feltéve ha más nem ébred fel rá :)

    ez a rajz nagyon tetszik!!

    mégegyszer gratulálok !

    a csirkemousse és Monsieur Gobet :

    http://elmondo.blog.hu/2010/02/22/huszonnegy_tanyasi_csirke_metamorfozisa

    VálaszTörlés
  6. Kedves Sándor!
    Köszönöm a gratulációt, és a cikket! A gödöllői csirkecomb harmadik verziója már nem csak rajzon létezik, hanem az étlapon is szerepel.
    Üdvözlettel:
    FS

    VálaszTörlés