Úgy látszik hozzászokott a szervezetem a verseny előtti időszakban a 4 órás alvásokhoz. Elaludni is nehezen tudtam, pedig iszonyú fáradt voltam, de annyi inger ért a döntőben, hogy fokozott agyi tevékenység következtében ezen az álmatlan éjszakámon megszületett a gödöllői csirkecomb 3.0-ás verziója.
A versenymenü húsételének csirkecomb részét (a háromszög alakú terrint) vékonyra nyújtott zsemlés töltelékbe burkolnám (két folpack között kinyújtva), a köret zöldborsó püré lenne, a máj pedig pürésítve kerülne a terrin közepébe. A gombából a zöldborsó chips mintájára ropogós készülne (vargánya chips?).
Már csak meg kell valósítani! A tesztelés eredményéről beszámolok!
04:30, na vissza aludni!!
Fodor Sándor
Gratulálok az eredményhez! Szurkoltunk neked!!
VálaszTörlésKedves Sándor!
VálaszTörlésSzívből gratulálunk a helyezésedhez! További sikereket Neked és a Heimann borvacsorán kóstolt remekekhez hasonlóakat magunknak!
Hajrá Solier!
Gratulálok az eredményhez!
VálaszTörlésNagy élmény volt a helyszínen szurkolni :)
Köszönöm Polimer,és Nektek is sok sikert a mindennapi "versenyhez"!
VálaszTörlésKedves Ízbolygó! Köszönöm! Ma volt a Heimann borvacsora második "felvonása" most volt idő fotózni is hamarosan a blogra is felkerül!
Kedves Erzsébet, köszönöm a gratulációt, jó tudni,hogy vannak szurkolóim :).
Nagy élmény volt nekem is ez a verseny, csak kicsit stresszes.
gratulálok !
VálaszTörlésnagyon izgalmas egy verseny volt!
(a tálalás után egy harmadik helyet gondoltam, érdekel majd a részletes kritika, meg a pontszámok)
ismerős ez az éjjeli hirtelen (f)elszabaduló agytevékenység..nem rossz dolog, feltéve ha más nem ébred fel rá :)
ez a rajz nagyon tetszik!!
mégegyszer gratulálok !
a csirkemousse és Monsieur Gobet :
http://elmondo.blog.hu/2010/02/22/huszonnegy_tanyasi_csirke_metamorfozisa
Kedves Sándor!
VálaszTörlésKöszönöm a gratulációt, és a cikket! A gödöllői csirkecomb harmadik verziója már nem csak rajzon létezik, hanem az étlapon is szerepel.
Üdvözlettel:
FS