Április végétől elindul a spárga szezon és ebből a csodálatos, ízletes zöldségből ínycsiklandó ételeket készíthetünk! ......ha tudjuk, hogyan!
Fodor Sándor Chef a segítségünkre lesz ebben és olyan titkos praktikákba avat be minket, amelyek segítségével otthon is, sikert érhetünk el és lenyűgözhetjük szeretteinket és barátainkat!
Az előzetes, nagy érdeklődésre való tekintettel, két alkalommal is megtartjuk a főzőtanfolyamot,
Május 4.-én és 11.-én. Kedden,18.00 órától.
VIII. Főzőtanfolyam, Fodor Sándor séffel
Tanfolyamunk menüje:
Spárga Royal
Spárgakrémleves, fűszeres tojáshabgaluskával
Spárga turbolyás mousseline mártással
és marinált fogassal
Epres-rebarbarás tartlette
A tanfolyam ára: 4.990,-Ft
Jelentkezni a regisztrációs gombra kattintva lehet!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése