liszt 0,30
vargányapor 0,03
só 0,01
tojás 3 db
A felsorolt hozzávalókból tésztát gyúrunk, amit 2 órás hűtőben történt pihentetés után kinyújtunk, és széles metéltre vágunk.
mártás:
zöldség alaplé 0,30
fehérbor 0,10
liszt 0,02
vaj 0,04
tejszín 0,10
vargányapor 0,01
Vajas
rántást készítünk és felöntjük a (száraz)fehér borral és zöldség
alaplével, hozzáadjuk a vargányaport, majd kiforraljuk és tejszínnel
dúsítjuk. Ízlés szerint gazdagíthatjuk a mártást lepirított vargányakockával is!
Kifőzzük a széles metéltet, leszűrjük és lazán
átforgatjuk a mártásban, majd a tányérra halmozzuk. Tetejére
szarvasgombát reszelünk és sonka chips-szel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése