2010. március 6., szombat

Hagyomány és Evolúció 2010. Vacsora est



Hagyomány és Evolúció 2010.
Fodor Sándor Chef
Vacsora est
2010.03.13. Szombat 19.00


Fodor Sándor a Hagyomány és Evolúció 2010. Csúcsgasztronómiai szakácsverseny különdíjasa


Foto: Bakcsy Árpád


Chef menü

Istenhozottpohár:
St. Andrea - Hárslevelű 2007 Eger

Almás zeller hab, gorgonzolás rétessel
St. Andrea - Sziráki Chardonnay 2007 Eger

Póréhagyma krémleves, snidlinges olvadó burgonya kockákkal
St. Andrea - Napbor 2008 Eger

Csirkemousse májával töltve, fekete retek salátával
St. Andrea Boldogságos 2008 Eger

Citrusos sárgarépa sorbet

Csirketerrin petrezselyemgyökér pürével, kápia paprika zselével, csirkeszív „trüfellel” és sárgarépa vinaigrette-tel
St. Andrea – Csakegyszóval Pinot Noir 2007 Eger

Akácia melange

4D – Csokoládé, feketeribizli, szarvasgomba, mogyoró…
St. Andrea - Áldás 2007 (Egri Bikavér)

Sajt bon-bon
St. Andrea Merengő 2007 Eger



Szeretettel várjuk!
Fodor Sándor Chef, Szoljár Csaba üzletvezető,
és a Solier Cafe csapata
A vacsora menü ára borral: 9.900,-
bor nélkül: 6.900,-
Solier Cafe
2100 Gödöllő, Dózsa Görgy út 13.
Asztalfoglalás: 06-20-396-55-12
www.solier.hu



2 megjegyzés: