Római lakoma |
Február 18-án ételkóstolással egybekötött bemutatót tartott Chef-ünk a gödöllői Török Ignác Gimnáziumban, Ullrich Balázs, latin-történelem szakos tanár felkérésére.
Az ételeket - eredeti receptek alapján - Chef-ünk, Fodor Sándor és Fiel Attila szakács kollégánk készítették el a gimnázium latin nyelvet tanuló diákjainak közreműködésével.
Sanyit külön tisztelet illeti, hogy a napi munka és a Czifray -versenykurzus döntőjére való felkészülés mellett, még ezt is bevállalta és magas színvonalon le is bonyolította!
Következzék a beszámoló képekben, rövid szöveggel:
Az ételeket - eredeti receptek alapján - Chef-ünk, Fodor Sándor és Fiel Attila szakács kollégánk készítették el a gimnázium latin nyelvet tanuló diákjainak közreműködésével.
Sanyit külön tisztelet illeti, hogy a napi munka és a Czifray -versenykurzus döntőjére való felkészülés mellett, még ezt is bevállalta és magas színvonalon le is bonyolította!
Következzék a beszámoló képekben, rövid szöveggel:
körtefelfújt |
- méz
- édes bor (tokaji aszú)
- őrölt római kömény
- fekete bors
- garum (halszósz)
csirke Fronto-módra |
- csirke
- garum
- kapor
- póréhagyma
- borsikafű
- koriander
- bors
- édes must
őszi-téli zöldség bőségtál |
Töltött tök:
- bors, lestyán, római kömény- szurokfű, vöröshagyma, garum
Cékla:
- póréhagyma, koriander, mazsola
- római kömény, ecet, garum
Gesztenyés lencse:
- bors, római kömény, menta
- koriandermag, csombor, ecet, méz
- szódabikarbóna
répa "saláta" |
Répa "saláta":
- koriander, vöröshagyma, bors
- római kömény, redukált édes bor
- koriander, vöröshagyma, bors
- római kömény, redukált édes bor
mézes-diós datolya |
Mézes-diós datolya:
- méz, dió, fenyőmag, bors
megrohanták Sanyit |
érdeklődő fiatalok |
tálalás |
készül az utánpótlás..... |
....de nem lehetett eleget készíteni...... |
....ahogy elkészült, el is fogyott. |
végső roham |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése