Grillezett camembert, aszalt szilvával és rukkola salátával
Camembert 0,24
Kalács 0,20
Aszalt szilva 0,15
Vörösbor 0,20
cukor 0,03
vaj 0,03
keményítő 0,01
kakukkfű 1 ág
Rukkola 0,16
Olívaolaj
A kalácsot vékonyan leszeleteljük és a szeleteket kerek kiszúróval kiszúrjuk. A sajtot keresztbe félbe vágjuk, a kalácsra helyezzük és 180°c-os sütőben rásütjük a kalács szeletekre.
A szilvaraguhoz a cukorból karamellt készítünk, beletesszük a vajat, a vörösbort, a szilvát és a kakukkfüvet és megpároljuk, kevés keményítővel sűrítjük.
A rukkolát kevés olívaolajjal átkeverjük.
Tálaláskor a tányér közepére helyezzük a camembert, köré a szilvaragut és a tetejére halmozzuk a salátát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése