2010. november 1., hétfő

Ősz ízei 2.

Grillezett camembert, aszalt szilvával és rukkola salátával

Camembert 0,24
Kalács 0,20

Aszalt szilva 0,15
Vörösbor 0,20
cukor 0,03
vaj 0,03
keményítő 0,01
kakukkfű 1 ág

Rukkola 0,16
Olívaolaj

A kalácsot vékonyan leszeleteljük és a szeleteket kerek kiszúróval kiszúrjuk. A sajtot keresztbe félbe vágjuk, a kalácsra helyezzük és 180°c-os sütőben rásütjük a kalács szeletekre.

A szilvaraguhoz a cukorból karamellt készítünk, beletesszük a vajat, a vörösbort, a szilvát és a kakukkfüvet és megpároljuk, kevés keményítővel sűrítjük.

A rukkolát kevés olívaolajjal átkeverjük.

Tálaláskor a tányér közepére helyezzük a camembert, köré a szilvaragut és a tetejére halmozzuk a salátát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése